Όλες οι κατηγορίες
EN
[pics:title]

Ομάδα TCP-Zhuoou


ΕΡΕΥΝΑ
Περιγραφή

Ονομάζεται θεματικός τσιμεντοσοβάς TCP είναι ένα θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό σύνθετο κατασκευασμένο από πολλούς συνδυασμούς πολυμερών ρητινών, οργανικών ή αδρανών πληρωτικών και ενισχύσεων από υαλοβάμβακα. Μεταλλικά ή πλαστικά πλαίσια ή ενσωματώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν την επιθυμητή απόδοση από το προϊόν που παράγεται χρησιμοποιούνται για τη στερέωση του TCP σε κατάλληλα δομικά υποστρώματα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός σύνθετου υλικού από υαλοβάμβακα είναι η σχεδιαστική ευελιξία που προσφέρει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κατασκευαστές και η μακροχρόνια ανθεκτικότητα του υλικού με βαμμένες επιφάνειες ή ενσωματωμένα χρώματα.


TCP-STF

TCP-WF

TCP-SF

TCP-WTF

TCP-ZW

TCP-YG

TCP-FBF

TCP-BF

TCP-GH

TCP-ZW001

TCP-WTF007

TCP-YG022

Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ Λήψη!

Φυσικές ιδιότητες

Τσιμέντο

• Όλο το χρησιμοποιούμενο τσιμέντο Τσιμέντο Portland Τύπου 1 που πληροί όλες τις απαιτήσεις ASTM C 150.

• Όλη η άμμος συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις ASTM C 144.

• Όλα τα κονιάματα ανάγλυφης εκτύπωσης πληρούν όλες τις απαιτήσεις ASTM C 150.

Σκυρόδεμα

• Πρέπει να χρησιμοποιεί αδρανή που δημιουργεί ιδιότητες υψηλής αντοχής στο σκυρόδεμα (δηλαδή γωνιακό σχήμα, ομοιόμορφη διαβάθμιση και επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας αδρανών)

• Το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα μπορεί να ενισχυθεί με ίνες για αύξηση της αντοχής (π.χ. ίνες γυαλιού ή συνθετικές ίνες).

• Όταν απαιτούνται υψηλή αντοχή συγκόλλησης, βελτιωμένη συνοχή και παχύτερες εφαρμοσμένες στρώσεις (περιβάλλον τρεχούμενου νερού), πρέπει να χρησιμοποιείται εκτοξευόμενο σκυρόδεμα πυριτικού καπνού.

• Το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα τροποποιημένο με πολυμερές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των αντοχών εφελκυσμού και κάμψης, βελτίωσης των δεσμών και χαμηλότερης διαπερατότητας.

• Επιτυγχάνετε ελάχιστη αντοχή σε θλίψη 4000 psi.

Πρόσθετα

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρόσμικτα για τη βελτίωση ορισμένων χαρακτηριστικών του σκυροδέματος. Όλα τα πρόσμικτα συμμορφώνονται με τις ισχύουσες ενότητες των ASTM C 260, C 494 και C 618.

Τα κοινά πρόσμικτα περιλαμβάνουν: ιπτάμενη τέφρα, αυλάκι πυριτίου, υπερρευστοποιητές, επιβραδυντές νερού, επιταχυντές ρύθμισης και συμπαρασυρμό αέρα.

Τα πρόσμικτα που περιέχουν χλωριούχα απαγορεύονται εάν το μέταλλο είναι ενσωματωμένο ή ενισχύει την πέτρα.

Εφαρμογές

• Μπορεί να διατεθεί ως προϊόν κατηγορίας Α πυρκαγιάς, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τις περισσότερες όψεις του εξωτερικού ή του εσωτερικού ενός κτιρίου αρχιτεκτονική πρόσοψη συστήματα.

TCP είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκληρά ή ακραία περιβάλλοντα, εφόσον όλες οι ράβδοι ενίσχυσης από χάλυβα έχουν κάλυψη 25-50 mm σε κάθε πλευρά.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

• Μπορεί να παραχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα, τα εξαρτήματα μπορούν να κατασκευαστούν με ακρίβεια. Καμπύλα, ραβδωτά, κυματοειδές ή διάτρητα εξαρτήματα είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες.

• Μπορεί να διατίθεται σε μια εκτεταμένη σειρά φινιρισμάτων – λεία ή ανάγλυφη και σε μια γκάμα χρωμάτων ή επιφανειών ποιότητας βαφής έτοιμες για αστάρι.

• Είναι από τα πιο δυνατά από όλα οικοδομικά υλικά με χαρακτηριστικά αντοχής σύμφωνα με ΠΠΕ, χάλυβας ή αλουμινίου.

• Παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς αυτό το ανθεκτικό υλικό αντέχει σε δεκαετίες δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αν και βάφεται εύκολα, το χρώμα μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος του υγρού μείγματος παρέχοντας έτσι ένα προϊόν χαμηλής συντήρησης και μεγάλης διάρκειας.

• Μπορεί να κατασκευαστεί ώστε να είναι ελαφρύ, επομένως απαιτεί λιγότερη εργασία και ελαφρύτερες δομές στήριξης ή υποστρώματα, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής και εγκατάστασης επιταχύνοντας έτσι την κατασκευή εάν αντικαταστήσει την άμμο ελαφρύ υλικό όπως ο αφρός.

Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
    Δεν ταιριάζει με καμία ερώτηση!
ΕΡΕΥΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας