Όλες οι κατηγορίες
EN
[pics:title]

Ομάδα GRP-Zhuoou


ΕΡΕΥΝΑ
Περιγραφή

Πλαστικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα (ΠΠΕ) επίσης λέγεται GRP είναι ένα θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό σύνθετο κατασκευασμένο από πολλούς συνδυασμούς πολυμερών ρητινών, οργανικών ή αδρανών πληρωτικών, ενισχύσεων από υαλοβάμβακα. Σκελετοί από μέταλλο/ξύλο ή ενσωματώσεις που έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη της επιθυμητής απόδοσης από το προϊόν που παράγεται χρησιμοποιούνται για τη στερέωση του FRP/GRP σε κατάλληλα δομικά υποστρώματα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός σύνθετου υλικού από υαλοβάμβακα είναι η σχεδιαστική ευελιξία που προσφέρει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κατασκευαστές και η μακροχρόνια ανθεκτικότητα του υλικού με βαμμένες επιφάνειες ή ενσωματωμένα χρώματα.


GRP-BF

GRP-FBF

GRP-GH

GRP-MRF

GRP-MRF015

GRP-SF

GRP-STF

GRP-STF016

GRP-TF

GRP-WF

GRP-WTF

GRP-YG

Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ Λήψη!

Φυσικές ιδιότητες
Αξία περιουσίαςΜέθοδος/Αποτέλεσμα δοκιμής
ΣυμπίεσηASTM-D-695 27,000 psi
Απόλυτη δύναμη2,336 ps
Αξία περιουσίαςΜέθοδος/Αποτέλεσμα δοκιμής
Μέσος όρος CTEASTM-D-696 23.2 x 10-6 in./in./°F
ΠυκνότηταASTM-D-792 110 lbs/cu.ft.
Αναφλεξιμότητα – Υλικά Κατηγορίας ΙASTM-E-84 25 ή λιγότερο Φλόγα/50 ή λιγότερο Καπνός
Εύφλεκτα υλικά - Κατηγορία 1ASTM-E-84 25 ή λιγότερο Φλόγα/50 ή λιγότερο Καπνός
ΕυκαμψίαASTM-D-790 22,000 psi
Flexural Modules x 106ASTM-D-790 1.38 ksi
Αντοχή σε εφελκυσμόASTM-D-638 11,500 psi
Μέτρο αντοχής εφελκυσμού x 106ASTM-D-638 2.0 ksi
Βάρος μονάδας (lbs/sq.ft. σε 3/16”)1.5-2 lbs.
Περιεχόμενο από γυαλί14.9%
Περιεχόμενο ATH43%
Ρητίνη Περιεχόμενο

41.6%


Εφαρμογές

• Μπορεί να παραδοθεί ως προϊόν κατηγορίας Α για πυρκαγιά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τις περισσότερες πτυχές των εξωτερικών ή εσωτερικών αρχιτεκτονικών συστημάτων πρόσοψης ενός κτιρίου.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

• Μπορεί να παραχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα, τα εξαρτήματα μπορούν να κατασκευαστούν με ακρίβεια. Καμπύλα, ραβδωτά, κυματοειδές ή διάτρητα εξαρτήματα είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες.

• Μπορεί να διατίθεται σε μια εκτεταμένη σειρά φινιρισμάτων – λεία ή ανάγλυφη και σε μια γκάμα χρωμάτων ή επιφανειών ποιότητας βαφής έτοιμες για αστάρι.

• Είναι από τα πιο δυνατά από όλα οικοδομικά υλικά με χαρακτηριστικά αντοχής σύμφωνα με σκυρόδεμα, χάλυβα ή αλουμίνιο. (Το κιλό για κιλά το υαλοβάμβακα είναι ισχυρότερο από τον χάλυβα)

• Παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς αυτό το ανθεκτικό υλικό αντέχει σε δεκαετίες δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αν και βάφεται εύκολα, το χρώμα μπορεί να είναι αναπόσπαστο στην επιφάνεια του gel coat παρέχοντας έτσι ένα προϊόν χαμηλής συντήρησης, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία μακράς διαρκείας. ΠΠΕ/GRP είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκληρά ή ακραία περιβάλλοντα.

• Είναι ελαφρύ, επομένως απαιτεί λιγότερη εργασία και ελαφρύτερες δομές στήριξης ή υποστρώματα, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής και εγκατάστασης επιταχύνοντας έτσι την κατασκευή

Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
    Δεν ταιριάζει με καμία ερώτηση!
ΕΡΕΥΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας